Night Light - 3 stk

26,- DKK

Nedsat fra 44,- På lager

Night Light selvlysende kondomer, frækt, kinky og sjove. Selvlysende kondomer er simpelthen en speciel oplevelse.

Når du pakker disse kondomer ud og udsætter dem for stærkt lys i 30-45 sekunder, vil de bagefter lyse kraftigt i mørket.

Hvis de holdes under det stærke lys i foldet tilstand, vil kondomet lyse i striber som en Zebra.

Hvis det stærke lys påføres efter kondomet er taget på, vil hele kondomet være selvlysende, og du har dit helt eget lyssværd i mørket. Eller hvad med at lave helipkopteren? Det er simpelthen en oplevelse som begge parter skal prøve. Forestil jer hvordan det vil se ud, og forestil dig hvordan I begge vil synes om det.Træt af normale kedelige kondomer? Så prøv Night Light kondomerne fra Gummihat.dk.

Kondomerne lyser kraftigt i mørket efter 30 sekunder i skarpt lys. En utrolig sjov gimmick der kan pifte selv det mest spændende sexliv op.

Kondomerne er CE-godkendt og er dermed lige så sikre som alle andre kondomer på Gummihat.dk.

Disse kondomer har en normal størrelse med lige sider, og en normal bredde på 52mm.

De leveres i pap-pakker af 3 stk., med logo og beskrivelse udenpå. Selve kondomerne er pakket i folie der understreger den selvlysende egenskab.

Gummiet i kondomerne er lidt tykkere end du er vant til, men det er jo også den sjove selvlysende del, der gør dette kondom fantastisk.

Kondomerne er rigtig gode for jer, der har en humoristisk sans, eller dig der planlægger en overraskelse for din partner. Så hvis du har planer i de retninger, så køb disse 3 stk. selvlysende kondomer.Yderligere information

Diameter: 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Længde: 185 mm
Farve: Illuminating
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Polybag
Duft: Nej
Tykkelse: 0.075 mm