Latexfri kondomer

Har du allergi overfor latex er du havnet det helt rigtige sted. Nedenstående kondomer er nemlig alle produceret uden brug af latex, men er stadig lige så sikre som normale kondomer. Latexfrie kondomer er produceret af andet materiale end normal gummi/Latex, og derfor kan kondomerne typisk laves med en meget tyndere membran, men koster også mere. Billige latexfri kondomer online køber du hos Gummihat.dk.

Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret igennem Gummihat.dk.

Hvem bør vælge Latexfrie kondomer?

Der kan være flere grunde til at du vil have latexfrie kondomer. Hvis du eller din partner er allergisk overfor Latex/gummi, så vil det være en rigtig god idé at købe kondomer uden Latex.

Men der kan også være en helt anden grund. Latexfrie kondomer er produceret af et avanceret materiale, der gør at kondomerne kan produceres meget tyndere, og samtidig holde lige så godt som Latex-kondomer. Typisk kan dette materiale ikke udvide sig lige så nemt, så kondomerne bliver produceret i en lidt større størrelse end normale kondomer, der nemmere kan udvide sig. Den tyndere materiale er dog en stor fordel når det kommer til følelsen. Både du og din partner vil tydeligt kunne mærke end forskel, hvor disse kondomer simpelthen føles langt mere naturlige.

Men kondomerne koster også en del mere end normale kondomer, og det er grunden til at alle ikke bruger dem. Men hvad betyder denne ekstra udgift, når du investerer i et af de bedste ting i livet, og hvor både du og din partner får stor glæde af den ekstra pris? Man betaler jo gerne ekstra for at få rigtig god mad, så hvorfor ikke det samme med dine kondomer?

Kondomer uden Latex er lige så sikre

Ja, mange vil endda sige mere sikre end Latex-kondomer, men de begge skal i hvertfald leve op til CE-mærkningen, der stiller krav til hvad et kondom skal holde til. Latex-frie kondomer bliver typisk solgt som et premium produkt, hvor producenten ligger vægt på at kondomerne er nogle af de bedste der findes. Materialerne kondomerne bliver produceret i, er selvfølgelig påkrævet at kunne forebygge seksuelt overførte sygdomme, samtidig med at forhindre uønsket graviditet. Derfor kan vi med sikkerhed sige at Latexfrie kondomer er mindst lige så sikre som almindelige kondomer.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo