Tynde kondomer

Herunder finder du det udvalg vi har af ekstra tynde kondomer på gummihat.dk. Ekstra tynde kondomer er behagelige for mange, man kommer nemlig tættere på. Ved at vælge kondomer med et tyndt lag gummi, vil gummimembranen mellem dig og din partner være ekstra lille. Derfor kommer du til at få en følelse som næsten er lige så god som at undvære kondom, men I har stadig den sikkerhed som kondomer tilbyder overfor Seksuelt overførte sygdomme og uønsket graviditet.

Tynde kondomer er lige så sikre som alle andre kondomer på Gummihat.dk. Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret igennem Gummihat.dk.

Udvalget i Kategorien med Tynde kondomer

I denne kategori findes almindelige kondomer, hvor der ikke er konturer såsom riller eller dupper. Kondomerne kan dog godt have en udformning langs kondomet, der gør at de ikke er helt lige, men vi har fokus på almindelige kondomer, der bare er ekstra tynde i gummiet.

Disse Ekstra tynde kondomer, som vi har udvalgt i denne kategori er uden knopper og riller, men der findes også kondomer med knopper som er tynde i gummiet.

Hvorfor vælge tynde kondomer?

Tynde kondomer gør at du kommer meget tæt på din partner. Den membran der er mellem din partner og dig, gøres så tynd som mulig, og dermed vil du kunne mærke varmen, og alle de små ting som gør som om at det føles som uden kondomer.

Der findes findes kondomer med forskellig tykkelser. Nogle kondomer er en anelse tyndere end almindelige kondomer, og koster ca. det samme. Men kondomerne skal leve op til de krav der fremgår af CE-mærkningen, hvorfor at tyndere kondomer stadigvæk skal kunne holde. Det er grunden til at kondomer der er meget tyndere end normale kondomer, koster rigtig meget mere end normale kondomer. Med et tyndere gummi, er det sværere at leve op til sikkerhedskravene. Aelvom det er bevist at disse kondomer er lige så stærke som almindelige kondomer, vil en forkert behandling af kondomet ved påsætning eller brug, være et større problem ved tynde kondomer, end ved tykke kondomer, der har en ekstra sikkerhedsmargin i det ekstra tykke gummi.

Vi kan anbefale dig at købe tynde kondomer, hvis du er mere fokuseret på kvaliteten af kondomet, og gerne vil sikre at I får det bedst mulige ud af det, og du ikke har problemer med kondomer der sprænger.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo