Protex kondomer

Nedenfor har vi sammensat et par gode tilbud på de populære Protex kondomer, sammen med dem finder du hele sortimentet af Protex kondomer. Alle kondomer fra Protex er næsten duftløse og sikrer fravær af latex-duft. Vi har mindst 4 varianter af Protex kondomer: Protex Classic, Protex Super med knopper, Protex Ribbed og Protex X-large. Kondomer fra Protex ses mere og mere i de danske detail kæder og service tankstationer, hvilket er et godt tegn på stor succes. 
Alle Protex kondomer er på lager her hos  www.gummihat.dk og afsendes diskret inden for 24 timer. Det er vigtigt at finde et kondom der passer rigtig på penis for både nydelsen og sikkerhedens skyld. Vælg et Protex kondom som sikker prævention

Om firmaet bag Protex

Protex kondomerne produceres i Kina, for det danske mærke Protex. Mærket er eget af House Of Denmark, som er en koncern der sælger alle mulige varer til supermarkeder og butikker rundt om i hele Danmark. House of Denmark blev grundlagt i 2002, og oprettede derefter deres eget kondommærke kaldt Protex.

Protex - Et populært kondommærke i Danmark

Protex kondomerne er tilgængelige i butikker i Danmark, og er et prisbilligt alternativ til de store kondommærker. Det har gjort Protex til et af de bedstsælgende kondommærker i Danmark

Protex og kvalitet

Protex kondomer leveres i en kvalitet, der kan konkurrere med de store mærker, men uden at de gør noget særligt ud af at brande sig som et kvalitetsmærke. Istedet leverer de gode kondomer, der ikke sprænger i standardstørrelser, og forskellige varianter. Dermed får du også rigtig gode kondomer, til en rigtig fornuftig pris. Kondomerne er alle pakket i pap-æsker med forskellige farver og tekster, der gør at du får en stilig, og neutral pakke kondomer. Hvis du køber 2 pakker, kan de typisk komme direkte i din postkasse, da den flade form tillader at de passer dér.

Protex kondomer hos Gummihat.dk

Hos Gummihat.dk har vi i mange år solgt Protex kondomer. Det gør vi fordi vi gerne vil sælge noget som danskerne godt kan lide, til en rigtig god pris.

I vores webshop får du Protex kondomer med lang holdbarhed, og samme gode kvalitet, som de dyrere mærker, men til en billig pris.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo