Kondomer med smag

Herunder finder du samlingen af kondomer med smag på gummihat.dk. Der er mange der har god smag:-). Vær selv smagsdommer her. Skønne sjove festlige smagfulde kondomer finder du her. Mange kondomer med smag er også kondomer med farve. God fornøjelse.

Hvorfor kondomer med smag?

Kondomer med smag er en rigtig god måde at bruge kondomer. Når kondomerne smager af noget, vil I gerne bruge dem til jeres forspil. Smagen opfordrer nemlig til at der arbejdes med munden, så det kan være at kondomet kan blive sat på med munden, og/eller at der arbejdes med oral stimulering til at starte med. Ved at indarbejde kondomerne i forspillet er risikoen for at man glemmer kondom i farten meget lille, og dermed er kondomer med smag faktisk rigtig sikre at bruge. I får også brugt længere tid på at placere kondomet korrekt, så det ikke går i stykker eller falder af. Man skal dog passe på med at få stødt de skarpe hjørner på tænderne i gummiet, da der i såfald er risiko for at lave huller.

Kondomer med smag, er kondomer med farve

Hvis du ønsker at købe kondomer med farve, så er det også i denne kategori du skal kigge. Næsten alle kondomer der har smag, har også en farve der symboliserer smagen. F.eks. er kondomer med jordbær- og kirsebær-smag røde. Du kan sagtens bruge kondomer med smag, som helt almindelige kondomer, uden at du behøver at udnytte at kondomerne har smag. Smagen på kondomet findes i glidecremen er er påført på ydersiden af kondomet, og denne glidecreme har en helt normal funktionalitet. Kondomer uden smag, har meget sjældent farve, og er primært helt normalt gennemsigtige.

Kondomer med smag, er normale kondomer

Bortset fra smagen og farven på disse kondomer, er de helt normale. Kondomerne har en normal længde på 185mm, og en bredde på den internationale standard 52mm, hvilket betyder at kondomerne er 10,4 cm i hele længden. Hvis du ønsker kondomer der er større, fås de normalt ikke med farve og smag. Men husk på at kondomer kan udvide sig meget, så du kan sagtens få et normalt størrelse kondom på selvom du er vant til større kondomer. Desværre fås disse kondomer ikke som mindre kondomer, så hvis du ønsker mindre kondomer, og ønsker smag, må du nøjes med disse i normal størrelse.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo