Bedøvende kondomer

Herunder finder du udvalget af de utrolig populære kondomer med bedøvelse vi har på Gummihat.dk. Eksempler som Durex Performa og Hot Rubs kondomer er alle de populære kondomer med lokalbedøvende creme. Det geniale med disse bedøvende kondomer er at de er behandlet indvendigt med en creme der indeholder det helt ufarlige svagt bedøvende middel, benzocain.

Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret  igennem Gummihat.dk.

Bedøvende kondomer - hvorfor nu det?

Bedøvende kondomer er et rigtig godt produkt til at de mænd, der synes at de skal holde længere i sengen end de gør. Med bedøvende kondomer, nedsættes føelelsen i penis, ved at kondomet er påført en glidecreme på indersiden indeholdende Benzocain, som netop nedsætter følelsen i det berørte område. Ved at holde den bedøvende glidecreme på indersiden af kondomet, er det kun manden der bedøves og ikke kvinden. Alle kondomers gummi-membran nedsætter følelsen for manden en lille smule, men det er sjældent nok til at udsætte udløsningen væsentligt. Det kan man dog med bedøvende kondomer.

Bedøvende kondomer som et hjælperedskab til at holde længere, for altid

Man skal være opmærksom på at bedøvende kondomer kun er en del af hjælpen til manden der kommer for tidligt, for selvom de bedøvende kondomer har en effekt straks du bruger dem, så kan manden også træne sig selv til at holde bedre permanent, uden de bedøvende kondomer. Mental træning som f.eks. Kama Sutra, vil give en permanent virkning, og her vil kondomerne være en rigtig god støtte i den læring. Så hvis du ønsker at holde længere, vil disse kondomer altså kunne hjælpe dig rigtig godt på vej, og være din assistance til at komme igang.

Bedøvende kondomer som hjælp til at holde længere nu

De bedøvende kondomer har også en straks-virkning på manden udholdenhed.Så snart kondomet bruges vil den nedsætte følelse i penis, hvorfor manden ikke vil blive stimuleret så meget at han hurtigt får udløsning. Nu skal der istedet bruges længere tid på at oparbejde orgasmen. Nu kan manden typisk holde så længe at bedøvelse varer, hvilket er op til 20 minutter.

Bemærk at manden sagtens kan få udløsning, selvom bedøvelsen stadig virker. Det sker hvis han "overtænder" på den akt han er igang med. Hvis han kommer mens bedøvelsen virker, kan han opleve at den bedøvende effekt også medvirker til en mindre orgasme. Dette er ærgeligt, men det vil også hjælpe manden til at få bedre mental balance til at præstere som han ønsker på længere sigt. Ved brug af kondomerne og med øvelse kommer manden til at holde længere, hvilket er til glæde for både manden og kvinden.

Hvis du gerne vil holde længere, og dermed gerne vil imponere kvinden med en længere udholdenhed, så er bedøvende kondomer lige det du skal bruge.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo