FAQ

Kan jeg være sikker på at i sender i en diskret pakke?

Alle vores pakker sendes i hvide boblekuverter kun med dit navn og din adresse. Som afsender skriver vi kun Nordic P. Det fremgår på ingen måde at der er kondomer i din pakke - Vi vil jo gerne have dig til at handle igen.

Kan jeg købe produkter hos jer hvis jeg ikke har et kreditkort?

Her må vi desværre svare nej. Kreditkort er langt det nemmeste og sikreste, og er derfor vi på Gummmihat.dk kun har valgt denne metode. Men husk at vi også tager Visa Electron.

Jeg er i tvivl om hvilke kondomer jeg skal købe, hvad gør jeg?

En god ide er at gå ud fra vores kondomguide. Her er alle kondomer på Gummihat.dk opdelt efter størrelser former og farver. Er du stadig i tvivl, så skriv endelig til os på [email protected]

Min pakke er ikke dukket op, hvad gør jeg?

Skulle det ske at dine pakke ikke dukker op, så højst sandsynligt fordi du er kommet til at skrive din adresse forkert, eller fordi at Post Danmark har mistet den i systemet. Men fortvivl ikke, skriv os blot en mail på [email protected], så finder vi en løsning.

Uddeler i gratis kondomer til projekter, skoler m.m?

Nej desværre - Vi får rigtig mange hendvendelser angående dette emne, men vi kan desværre ikke give dem gratis væk. Dog kan vi til tider arrangere nogle former for rabat - skriv hvis det har interesse.

Kan i lave kondomer med tryk?

Ja, det kan vi ihvertfald. Vores hovedfirma MF2009 er specialister i netop dette. For mere info, skriv en mail på [email protected]

Har du et spørgsmål som ikke er besvaret på denne side, så skriv endelig til os på: [email protected]

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo