Worlds Best Kontakt Cream-Special

49,00 DKK

Lidt større og lidt sjovere klassiske kondomer med glidecreme og reservoir.

Worlds Best Kontakt Cream Special er dog lidt større end andre normale kondomer. Hjælper til en mere behagelig følelse uden det bliver alt for stort.

Worlds best kontakt Cream-special er kondomer med en standardlængde på 185mm, men med lidt større omkreds end et standard kondom. Omkredsen er 54mm hvilke svarer til en omkreds på 10,8 cm.
Dette er 0,4cm større i omkredsen end et normalt kondom, så hvis du synes at normale kondomer klemmer lidt, så kan Kontakt Cream-special være nøjagtigt det kondom du har bruge for. Med den lidt større åbning sidder kondomet mere behageligt.

Kondomerne har en normal gummitykkelse. Kondomerne har fået tilført glidecreme fra fabrikken, og har et reservoir eller tut i toppen. Dermed er kondomet velegnet hvis du skal have kondomer der kan tages med i lommen, og bruges i en fart.

Vi anbefaler alle at prøve disse kondomer, hvis størrelsen passer, for vi og Worlds-best har erfaring med at kondomer der passer, simpelthen er rarere.

Hvis du ikke før har prøvet at måle størrelse, og købe et kondom der passer som syet til dig, kan vi anbefale Worlds best kontakt Cream-special, som det kondom der passer dig der er lidt større.

Disse kondomer fra Worlds best er ikke nogen du normalt finder på hylderne i supermarkedet, men vi har mulighed for at sælge dem til en god pris til dig, her på webshoppen.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo