Store kondomer

Herunder finder du det udvalg af mellemstore kondomer vi har her på www.gummihat.dk - Kondomerne er kun en smule større end normale kondomer men giver mange en bedre oplevelse ved at bruge kondom. Der er ikke noget værre end et kondom der sidder løst. Så hellere et der sidder stramt. Her er nogle forslag til medium størrelser. Protex Classic, Durex Tingle, Condomi Ultra Thin, men næsten alle kondomer i danmark er medium størrelse. 

Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret igennem Gummihat.dk.

Hvorfor større kondomer?

Hvis du oplever at almindelige kondomer strammer meget, så skal du overveje at købe disse, lidt større kondomer. Omvendt hvis kondomerne nemt springer under akten, så er det typisk ikke et tegn på at du har behov for større kondomer. Der skal du istedet overveje nogle kondomer der er ekstra stærke, eller kigge på om kondomerne ikke sidder ordentligt eller stramt nok.

De kondomer der er i denne kategori er 53-55 mm. brede, hvilket svarer til at kondomet er 10,6 - 11 cm i diameter ved roden. Hvis du målet penis i stiv tilstand, må skal den helst være lidt større i omkreds end kondomet.

Har du behov for at søge helt præcist efter den bredde du gerne vil have dit kondom i, så kan du bruge vores Avancerede søgning efter kondomer, og vælge den bredde du ønsker at søge efter uden at du behøver at udfylde de øvrige felter. Så vil du kunne finde præcis de størrelser du går efter

Har du brug for et lidt større kondom, uden at du er klar over hvilken størrelse der helt præcis vil passe dig, så kan du finde dem i denne kategori med Store XL kondomer. Vi har en en kategori for de lidt større her i Gummihat.dk's webshop, som kaldes form ekstra store XXL kondomer

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo