Små kondomer

Gummihat.dk har stort og billigt online udvalg af små / mindre kondomer Vi har små / mindre kondomer fra flere producenter incl. Durex Close fit, Worldsbest Slim Line m.m Vores små / mindre kondomer har diameter fra 49mm til 51mm. Alle små / mindre kondomer på www.gummihat.dk  er på lager og afsendes 100% diskret inden for 24 timer. Den rigtige størrelse er vigtig, så gå på opdagelse på vores site og find det helt rigtige kondom for dig og din partner. Kondomet skal passe, så det ikke sidder for stramt men ej heller for løst. Vælg et Small kondom som sikker prævention. Alle er CE mærket. 

Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og 100% diskret igennem online butikken Gummihat.dk.

Small kondomer er mindre kondomer

Hvis du har problemer med at kondomer sidder lidt løst, er det formentligt fordi kondomet er for stort. Det samme er tilfældet, hvis kondomet går istykker, og det ellers er brugt forsvarligt. Så handler det om at købe nogle mindre kondomer. Kondomerne skal sidde helt tæt på penis, ellers risikerer man at kondomet laver folder, og disse folder vil slides i stykker under samlejet.

Disse mindre kondomer strammer mere, og holder sig bedre på plads, men har mulighed for at udvide sig, som alle de andre kondomer, hvorfor de fleste faktisk kan bruge små kondomer. Desværre er udtrykket et "lille" kondom bare et tabu i dagens Danmark. Hvis du har problemer med at købe disse kondomer fordi de er betegnet "små kondomer", kan vi anbefale at du tager kondomerne ud af indpakning, så det kun er folien med gummiet indeni du beholder. På denne måder skilter du ikke med størrelsen, men du får et kondom der er sikkert under brug.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo