Selvlysende kondomer

Prøv en aften i mørket med de sjove og anderledes selvlysende kondomer fra Love Light. Hold kondomerne under skarpt lys i 30 sekunder, og forbered jer på en sjov tur under dynerne. Et selvlysende kondom er CE-godkendt og ligeså sikkert som almindelige kondomer.

Selvlysende kondomer er ekstra sjove

Selvlysende kondomer er en sjov gimmick, der kan bruges når det er mørk. Kondomerne er Fluorescerende, så de kan opsuge lys når de bliver udsat for stærkt lys, og derefter lyse i mørket. Derfor har du med selvlysende kondomer muligheden for at overraske kæresten på en rigtig sjov måde. Hvis du først stiller dig ud og får lyst kraftigt på kondomet, og derefter går ind i mørket til hende, vil det helt sikkert ikke kunne undgås at blive set. Disse kondomer er for dem der gerne vil give en underholdende præstation. Tænk du bare at lave en helikopter i mørket, mens hun ligger og kigger på. Læs mere om selvlysende kondomer, inde under produktet

De selvlysende kondomer er bestemt ikke noget du finder ret mange steder, men her hos Gummihat.dk har du chancen. Køb selvlysende kondomer nu.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo