Riller og knopper

Herunder finder du det udvalg af kondomer med riller eller ribber der er på gummihat.dk. Riller, ribber, rubbed, ribbed, knopper. Kært barn har mange navne. Kondomerne med disse forskellige konturer, øger den følelse hun får. Så hvis hun ønsker mere stimulering, så er det disse kondomer i skal gå efter. Nogle af kondomerne har endda flere tricks til at stimulere både hende og nogle enkelte har også features der giver ham lidt ekstra følelse. Imponér hende, med at lad hende føle lidt mere af dig med knopper og ribber.

Kondomer med riller eller knopper øger følelsen hos hende

Kondomer der har konturer som så tilføjer ekstra friktion, i bestemte mønstre under samlejet. F.eks. vil ribbede kondomer tilføre en takkende fornemmelse, mens dem med knopper har så mange små knopper at gummiet føles helt anderledes på overfladen. Hvis hun ikke er meget for den gummi-agtige følelse af kondom, så er knopper rigtig godt. Andre kondomer har forskellige mønstre, hvor der kombineres riller og knopper, samtidig med at man kan opleve at kondomet har indsnævringer og udposninger, som kondomer med klem, men i kombination med konturerne. Det giver til sammen en rigtig god og speciel oplevelse for jer begge.

Tykkelsen af kondomer med knopper og riller

Kondomer med riller er selvfølgelig tykkere de steder for en rille formes ud fra gummiet. Derfor kan det være lidt misvisende at sammenligne tykkelser med almindelige kondomer, og tro at man får det samme. Typisk vil den ekstra friktion der skabes fra et kondom med ribber også kræve noget ekstra af gummiet, for at kondomerne skal være lige så sikre. Dette har forskellige producenter givet forskellige bud på.

Kondomer med knopper er ikke tykkere end normale kondomer, men istedet er kondomerne lavet som almindelige kondomer, hvorefter knopperne præges ind i kondomet. Denne prægning af kondomet, bør ikke ændre på kondomet brudstyrke. Da kondomerne alle skal leve op til CE-standarderne for kondomer, så testes disse kondomer naturligt for at være lige så sikre som almindelige kondomer

Du kan styre intensiteten af kondomer med riller og knopper

Disse kondomer med konturer øger følelsen hos hende, men hun skal selvfølgelig ikke overstimuleres, da det så kan blive udbehageligt med for meget friktion. Derfor anbefaler vi at I også køber ekstra glidecreme med til denne type kondomer, for mere glidecreme vil nedsætte friktionen, og dermed kan I finde netop den mængde glidecreme, der gør det ekstra behageligt for hende.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo