RFSU True Feeling - 8 stk

99,00 DKK

RFSU True Feeling er sensationelt tynde kondomer som giver en meget naturlig følelse - næsten som uden kondom.

Kondomerne er lige så sikre som andre RFSU kvalitetskondomer og er lugtfri. Kondomet har lige pasform, er let at rulle på, har reservoir og glidecreme.

Kondomerne leveres i en kvadratisk folie-indpakning med teksterne "RFSU", "True feeling", "Like wearing nothing" skrevet udenpå Kondomet har en normal størrelse med en længde på 180mm og en bredde på 52mm, hvilket giver en omkreds ved kondomets rod på 10,4 cm. Kondomet er helt lige siddet, uden nogen konturer.

Selvom kondomet er helt almindeligt i størrelsen, er det i gummiets tykkelse at RFSU True Feeling imponerer. Med en ultratynd tykkelse 0,04 mm, har kondomet kun en gummitykkelse der er mindre end 2/3 af den tykkelse et normalt kondom har.

RFSU lover at kondomet er lige så sikkert som kondomer med almindelig tykkelse, hvilket understøttes af internationale studier af kondomer der har en mindre gummitykkelse end normalt.

RFSU sælger dette tynde kondom dyrere end tilsvarende normale kondomer, så det tyder på at kondomet er dyrere at producere end normale kondomer, hvilket skyldes at RFSU bruger samme skrappe kvalitetskrav til dette tynde kondom, som de stiller til alle deres andre kondomer.

Hvis du eller din kæreste synes at kondom nedsætter følelsen, kan det stærkt anbefales at prøve disse RFSU kondomer. Disse kondomer nedsætter ikke følsomheden som andre.

Kondomet er dyrere end andre almindelige kondomer, men det gør ikke noget når man tænker på at dette er en investering i en forbedring af jeres sexliv, der helt sikkert har en stor værdi i forvejen.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo