RFSU Tight - 10 stk

54,00 DKK

RFSU Tight - Slim fit med en tætsiddende pasform. RFSU Tight kondomer sidder som skabt med et såkaldt slim fit.

Kondomerne er ligesiddet, så de er nemmere at få på. Når kondomet sidder på strammer det lidt, og har en effekt på samme måde som en penisring der kan hjælpe til med at holde en kraftig erektion. Dette kondom kan bruges af mange størrelser penis, da det kan udvide sig meget.

Bryder man sig ikke om den klemmende fornemmelse som dette kondom tilbyder, kan vi istedet anbefale andre af RFSU's kondomer end RFSU Tight fit. Omvendt er dette kondom rigtig godt, hvis du har problemer med at andre kondomer sprænger, for det kan skyldes at kondomet er for stort, og det vil dette tætsiddende kondom hjælpe på Kondomet er transparent, lige og let at rulle på. Det er af latex med glat overflade og glidecreme påført fra fabrikken.

Kondomet har en længde på 178 mm, og en bredde på 49 mm, hvilket svarer til en omkreds på 9,8 cm ved roden. Med dette tætsiddende kondom fra RFSU sidder kondomet så godt fast, at I ikke behøver at bekymre jer om at det bliver på. Også selv når når I er færdige kan I blive liggende lidt endnu, uden at kondomet falder nemt af.

RFSU Tight Slim fit Kondomer leveres i flade 10stk pap-indpakninger. Kondomet leveres i aflang blå-turkis folie med påskriften "Tight slim fit" på den ene side. Kondomerne er enkeltvis elektronisk testet 100%, og dermed sikres at de kondomer der består testen har en høj kvalitet, og resten kasseres. 

Produktionen er ISO 4074 certifificeret, men herudover overgår RFSU samtlige af de kvalitetskrav der findes i verden til kondomers kvalitet.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo