RFSU Thin - 10 stk

54,00 DKK

RFSU Thin - Det virkelig tynde kondom.

Dette er virkeligt Mikro-tynde kondomer, der gør at du virkelig kan mærke alting igennem den tynde gummivæg, imellem dig og din partner.

Med RFSU Thin kondomer får du et af de tyndeste latex kondom der findes, til en pris der er til at betale og det er en forskel der virkelig kan mærkes. Du vil kunne mærke selv de mindste små sensuelle bevægelser din partner bruger.

RFSU Thin kondomer er kondomer af normal længde, med 185 mm., og med en bredde på 52 mm, er kondomet også helt normalt i bredden. Men der hvor kondomet virkelig skiller sig ud, er på det tynde gummi.

Med en tykkelse på kun 0,050 mm, er dette kondom 23% tyndere end normale latex-kondomer, og denne forskel føles virkeligt som meget. Der er tilføjet glidecreme på kondomerne fra fabrikken, både på ydersiden og indersiden af kondomet, for at gøre følelsen ekstra smooth.

Kondomerne har en anatomisk udformning og en glat overflade, med en indsnævring lige under hovedet, der hjælper til at holde begejstreringen, selv med kondom, og et reservoir i toppen (tut), som sikrer at udløsningen kan holdes i et begrænset område af kondomet, og ikke løber ud.

Kondomerne har ikke nogen farve tilføjet, og er derfor almindelig gennemsigtige kondomer, der leveres med 10 stk. i en rød pap-æske hvor der udenpå er navn samt beskrivelser af produktet. Indeni æsken ligger kondomerne i røde folier, hvorpå der blot står "RFSU", "Thin" og med RFSU's logo.

RFSU Thin er et super kondom til dig der søger den totale nærhed med din partner. Dette er de tyndeste kondomer man kan få til en normal pris. Skal de være tyndere, bliver prisen også væsentligt dyrere.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo