RFSU Profil - 10 stk

54,00 DKK

RFSU kondomer Profil, the original og helt normal RFSU Profil er normale kondomer, der er lavet af transparent naturlig latex.

Kondomerne sælges også under mærket PLAN gul på apotekerne, men her i Gummihat.dk's webshop sælges de til en noget mere konkurrencedygtig pris.

Kondomerne er RFSU's bedst sælgende kondom, og har en normal størrelse med 185mm i længden, og en bredde ved roden på 52 mm, hvilket svarer til en omkreds ved roden på 10,4cm.

Kondomet har normal tykkelse gummi der med de 0,060 mm kan være ganske lidt tyndere end andre kondomer. RFSU Profil er ligesiddet eller glat med en anatomisk udformning der klemmer lidt omkring spidsen for at holde kondomet på plads, og bedre holde på begejstringen samt giver manden en øget følelse.

Kondomet er med reservoir i toppen, og glidecreme påført fra fabrikken, både udvendigt og indvendigt. Med andre ord et kondom med den ene funktion at beskytte dig rigtig godt, når du skal i seng med en ny partner.

RFSU Profil Kondomer leveres i de normale 10stk indpakninger, hvori der kondomer er pakket i rektangulære eller aflange folier med "RFSU Profil" skrevet udenpå. Alle kondomerne er 100% elektronisk testet, hvilket sikrer en høj kvalitet af de kondomer der består testen.

Produktionen er ISO 4074 certifificeret, men herudover overgår RFSU samtlige af de kvalitetskrav der findes i verden til kondomers kvalitet. RFSU ønsker at være det bedste kondommærke på markedet, hvorfor de ønsker høj kvalitet frem for billig produktion.

RFSU holder derfor deres kvalitets kondomproduktion i Hennan i Sverige. Hvis du ønsker normale kondomer der har den højeste kvalitet på markedet, så er Svenske RFSU Profil kondomer - the Original, det helt rigtige at gå efter.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo