RFSU Nøkken - 10 stk

54,00 DKK

RFSU Nökken - Det tynde RFSU kondom med knopper.

RFSU Nökken er et kondom, der både er ekstra tyndt i gummiet, for en bedre følelse for ham, og så er der påført knopper langs hele siden af kondomet, for en bedre følelse for hende.

Med kondomer der stimulerer både dig og din partner når jeres klimaks nye højder.Kondomet er et normalt størrelse kondom med en længde på 185 mm, og kun den kun ganske lidt større bredde på 53 mm, mod normalt 52 mm.Det giver en omkreds på 10,6 cm., ved roden og langs kondomet. Gummiets tykkelse er på 0,060 mm, hvilket er lidt tyndere end andre kondomer.

Ved kondomets hoved har RFSU Nökken en indsnævring, der gør det nemmere for ham at holde begejstringen. Det fungerer lidt som en penisring, der holder på blodet ude med spidsen, og dermed erektionen.

Kondomerne har fået deres navn Nökken efter denne nakke/hals som kondomet har. Da knopperne er præget ind i gummiet, er det ekstra tynde gummi tilstede over hele kondomet, hvilket er med til at øge den følelse der mærkes igennem kondomet. Kondomerne leveres i en grøn pap-indpakning med navn og beskrivelser udenpå, og selve kondomet er pakket ind i en grøn folie med påskriften "RFSU" og "Nökken" på.

Kondomerne selv har ingen farve, men er gennemsigtige, og har kun en svag duft og smag af gummi. Kondomernes knopper er ikke særlig store, alligevel vil disse kondomer være bedst at tage på, efter en eventuel oral stimulation, så hvis I bruger blowjob til forspillet, er det nok bedst at I tager kondomet på efter forspillet er overstået, og I er klar til at rykke til næste fase.

RFSU Nökken bliver alle sammen testet elektronisk, inden de gøres klar til videresalg. Dermed garanterer RFSU at kondomerne lever op til den høje standard som RFSU's kondomer er kendetegnet ved.

Du kan forvente at RFSU Nökken kondomer holder bedre end andre billige kondomer.

Vi anbefaler disse RFSU Nökken kondomer til dig der gerne vil have nogle kondomer, lidt udover det sædvanlige. Når kondomerne både er tynde, og har knopper, er du sikker på at de nok skal vække begejstring under dynen.

Både du og din partner vil ikke være i tvivl om at RFSU Nökken giver jer det bedste sex i har prøvet, og det er endda mens I er helt sikret med kondomer.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo