Rfsu Grande - 10 stk

54,00 DKK

RFSU Grande kondomer, er de helt store fra RFSU.

Disse kondomer fra RFSU er kondomer til dig der synes at almindelige kondomer strammer alt for meget, og hvor du har brug for mere plads.

RFSU Grande kondomer er 190 mm lange, hvilket er lidt længere end normale. De har en bredde på 55 mm., i omkreds ved roden, hvilket giver en omkreds på hele 11 cm., og gør at kondomerne er hele 0,6 cm større i omkreds end almindelige kondomer. Dermed er der rigeligt plads til dig der har brug for noget større.

Kondomerne har desuden en udposning i midten, hvilket gør at kondomet ikke presser alt blodet ud igen, og samtidig kan kondomet passe til virkeligt mange forskellige størrelser. Denne funktion ved kondomet fungerer lidt på samme måde som en penisring, hvor man sikrer at erektionen kan holdes hård ved at sikre maksimal blodmængde under erektionen.

Du skal være opmærksom på at du ikke køber kondomet for stort, selv det er smart at have liggende, så skal kondomet sidde tæt for ikke at sprænge. RFSU Grande er lavet i en gummitykkelse på 0,07 mm., hvilket er med til at sikre kondomets holdbarhed.

Kondomet leveres med reservoir eller tut i toppen, for at kunne sikre at udløsningen holdes i toppen af kondomet. Kondomet er almindeligt transparent naturlig latex, og behandlet med glidecreme, så de er klar til brug.

Hvert kondom er individuelt testet, og kun de RFSU Grande kondomer der består denne 100% elektroniske test, vil blive solgt, og dermed er du sikker på at hver eneste kondom er af den meget høje kvalitet som er kendetegnet ved RFSU.

Du skal købe Rfsu Grande hvis du gerne vil have mere plads i et kondom, end de normale kondomer tillader. Kondomerne er et perfekt valg hvis du ønsker store højkvalitetskondomer der er til at betale, og hvor du er minimum 11cm i omkreds ved roden.

Disse kondomer kan give dig glæden ved at bruge kondom tilbage, da du ikke skal slås så meget med kondomer, men mere kan nyde jeres samvær i den sikkerhed som kun kondomer giver.

RFSU Grande kondomer, kan være svære at finde, da det ikke er alle der har brug for denne slags kondomer, men de sælges til en rigtig god pris her på Gummihat.dk's webshop.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo