Protex X-Large - 10 stk

49,00 DKK

XL kondomer til dig der mangler ekstra plads.

Protex X-Large er et ekstra stort kondom til dig som søger ekstra plads eller bedre komfort. Normalt er store kondomer dyrere end normale kondomer men ikke med Protex X-Large. Disse kondomer fås til en særdeles konkurrence-dygtig pris, der matcher de fleste almindelige kondomers priser.

Bemærk også at Protex dufter mindre af latex end ellers. Protex XL kondomer har lige sider, og er udformet som et helt almindeligt kondom. Forskellen er bare at dette kondom fra Protex er større end almindelige kondomer.
Dermed bliver det muligt for dig, der synes at almindelige kondomer strammer for meget, eller er meget svære at få på, at få et kondom der passer dig.

Kondomet er 190mm langt, hvilket kun er 5 mm længere end normale kondomer, men til gengæld er det 55 mm bredt. Det svarer til at du skal være 11 cm i omkreds ved roden af penis. Hvis du er mindre end dette, vil kondomet være mere usikkert at bruge end normale kondomer, da det er meget vigtigt at kondomet bliver spændt ordentligt ud.

Vi advarer derfor imod at bruge Protex XL hvis det kommer til at sidde lidt løst, også selvom det er sejt at kunne sige at man bruger store kondomer.

Disse kondomer finder du normalt ikke på hylderne i supermarkederne, men her i shoppen. Disse store Kondomer produceres for det danske firma House of Denmark, der har varemærkerettighederne for Protex-navnet i Danmark. Mærket Protex er et kendt og udbredt mærke i Danmark.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo