Protex SuperThin - 10 stk

49,00 DKK

Kondomer der er tynde, så det føles bedre.

Protex Super Thin er et kondom med knopper og reservoir, og dufter kun meget svagt af latex. Det tynde gummi, øger intensiteten for begge parter og gør det dermed sjovere at bruge kondom.

Protex Super Thin kondomer er med garanti et sikkert valg. Kondomet har lige sider som et normalt kondom, men dette kondom er ekstra tyndt over det hele. Det ekstra tynde gummi øger følsomheden for begge parter, og man nærmer sig en følelse af at være uden, men stadig med den sikkerhed vi kender det fra de almindelige kondomer.

Du kan altså komme meget tættere på din partner, med dette tynde kondom. Hvis du synes at have problemer med at bruge kondom fordi det fjerner noget af følelsen, så skal du prøve disse ekstra tynde kondomer fra Protex.

Kondomet er samme størrelse som helt almindelige kondomer, med en længde på 185mm og en bredde på 53mm, hvilket gør at hvis han minimum er 10,6 cm i diameter på det tykkeste sted, så kan kondomet passes.

Protex super thin kondomet holder selvom det er tyndere. Dette er vist igennem tests der er foretaget i internationale studier, hvor man ikke kunne finde nogen større forskel i kondomets styrke selvom det var tyndere.

Kondomets gummitykkelse er 0,055mm, hvilket er mere end 15% tyndere end normale kondomer. Men forskellen føles meget større end man kan tro.


 

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo