Protex glidecreme - 100 ml

26,- DKK

Nedsat fra 44,- På lager

Protex glidecreme - en billig og god glidecreme på 100 ml Klassisk, billigt & nemt.

Denne vandbaserede glidecreme fra det Danske mærke Protex, er en god og billig glidecreme, der kan bruges både med og uden kondomer.

Glidecremen er en Gel, der kan bruges både som traditionel glidecreme, men hjælper også imod tørhed, f.eks. efter intimbarbering, eller bare til massage, hvor glidecremen kan bruges i stedet for massage-olie. Glidecremen kan bruges både til kvinder og mænd, og til et hvilket som helst formål.

Det er en rigtig god idé at have rigeligt med glidecreme, hvis I gerne vil bruge den både til massage, forspil, intimmassage og så under selve samlejet. Der går en del glidecreme til, til hvert formål.

Alternativt, hvis du kun bruger glidecremen til at påføre under samlejet, har du med en 100 ml glidecreme, nok til en del gange brug. Det kan være en god idé at bruge glidecreme både når du er sammen med én, eller hvis du er alene, både med og uden legetøj.

Protex glidecreme er produceret af folkene bag de populære Protex kondomer og indeholder en 100 ml Gel der er uden parabener og allergener. Selve produktionen af glidecremen foregår i udlandet, men House of Denmark, der er folkene bag Protex-mærket er en dansk virksomhed.

Dermed sikrer de at der leveres et godt produkt til de danske forbrugere, som er noget de meget gerne vil leve op til.Altså, en super god glidecreme i 100 ml tube, vandbaseret og transparent uden farve og duft. Kan anvendes alle steder, også sammen med kondom.

Glidecremen kommer til den pris du normalt skal give for en tube af halv størrelse.Yderligere information

Diameter:
Længde:
Farve:
Reservoir:
Glidecreme:
Indpakning:
Duft:
Tykkelse: