Protex Classic - 10 stk

49,00 DKK

Protex Classic er ideelt til dig der leder efter de helt klassiske kondomer som alle kender dem.

Kondomerne kommer med reservoir og glidecreme, og dufter kun meget svagt af latex. Kondomet er simpelt og velegnet til det meste.

Kondomet har flade og rette sider, med en længde på 185mm, samt en standardbredde på 52mm hvlket svarer til en omkreds på 10,4cm ved kondomets rod. Husk at kondomer kan udvides helt ekstremt meget, så derfor kræver det blot at du eller din partner har minimum en omkreds på 10,4cm.

Er du større, kan du stadig bruge kondomet. Hvis du har brug for andre størrelser kondomer, sælger vi andre kondomer, der tilfredsstiller dine behov. Gummiets tykkelse ligger på 0,065mm, hvilket er en typisk gummitykkelse, der sikrer en god balance imellem sikkerhed og følsomhed. 

Disse klassiske kondomer finder du på hylderne i supermarkederne, og også her i Gummihat.dk's webshop. Kondomerne produceres for det danske firma House of Denmark, der har varemærkerettighederne for Protex-navnet i Danmark, og har solgt mærket til danskerne igennem de sidste mange år.

Vi anbefaler at du køber disse kondomer sammen med nogle af de øvrige Protex kondomtyper, vi har her hos Gummihat.dk. På denne måde får du et spændende udvalg at gøre brug af sammen med din partner, og kan gøre brug af et af vores gode tilbud.

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo