ONE Super Sensitive - 1 stk

6,- DKK

På lager

Med disse ONE Super sensitive kondomer, kan du virkelig føle din partner ONE Super Sensitive er tynde kondomer, men det er i virkeligheden materialet Sensatex, og den 50% ekstra glidecreme der er påført kondomet, som gør den stor forskel. Med disse forbedringer mærkes den naturlige følelse, uden at du behøver at vælge kondomer der har så tyndt gummi, at du skal bekymre dig om sikkerheden.

Med ONE Super Sensitive får du nogle kondomer der er pakket ind i smarte folier med hvert deres eget unikke design, og de fleste også med et sjovt slogan på. Kondomerne er normal størrelse med 185 mm., i længden og 52 mm., i bredden, hvilket svarer til 10,4 cm. i omkreds i hele kondomets længde.

Vi leverer kondomerne i 1 styk, løseligt pakket så de er klar til brug. Kondomerne er lidt tyndere end andre kondomer, men produceret i Sensatex, der skulle give jer en endnu bedre følelse. K

ondomet har endvidere fået tilført 50% mere glidecreme, både på indersiden og ydersiden, end almindelige kondomer, og det gør at kondomet føles ekstra naturligt.

ONE roser virkeligt deres Sensatex-Latex-materiale, som gør en meget stor forskel i hvordan det føles at have kondom på, og de påstår at I begge vil opleve en meget mere naturlig følelse ved at bruge dette kondom.

Vælg ONE¬Æ Super Sensitive, som skaber en følelse af næsten ikke at have et kondom på, hvis du og din partner virkeligt ønsker den naturlige følelse af hinanden, og hvis du ønsker kondomer der er lidt smartere at se på, end de almindelige kondompakker.Yderligere information

Diameter: 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Længde: 185 mm
Farve: Transparent
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Polybag
Duft: Nej
Tykkelse: 0.060 mm