Kondomer uden reservoir

Nogen gange kan det være sjovere med kondomer uden reservoir, for på den både at få en hel tæt fornemmelse. Der findes ikke det store udvalg af kondomer uden reservoir, men herunder finder du gummihat.dk´s udvalg. reservoir'et også kaldt tut'en i toppen af kondomet, er ment som en lille udposning på kondomet hvor udløsningen kan fyldes ud i. Men den lille tut kan være lidt generende undervejs, og derfor er der nogen der gerne vil slippe for reservoiret på kondomerne.

Kondomer uden tut - Kondomer uden reservoir

Denne kategori indeholder de kondomer vi har, hvor der ikke er nogen tut i toppen af kondomet. Vi har kondomer uden glidecreme og uden reservoir, hvor du får et helt plain gummi-hylster, der alene er rundt, med en afrundet top. Sådan et kondom kan med fordel bruges til andre formål end det som et kondom normalt bruges til. Det er f.eks. et enestående billigt alternativ til hylstre der skal hjælpe elektroniske apparater eller målerudstyr med at være adskilt fra det element som skal måles. Kondomerne af Latex kan udvide sig til adskillige gange deres størrelse, men vil sprænge hvis de er udspændte om møder noget skarpt.

Det kan også være at du ønsker at bruge kondomet til normale formål, men blot føler dig generet af den lille tut der er i toppen, og derfor gerne vil have kondomer uden tut. Endelig kan det være at du ønsker kondomer uden glidecreme, da du ikke vil bruge glidecreme, eller fordi du har købt en anden glidecreme, som du ikke ønsker at fortynde med den glidecreme der allerede findes. I disse tilfælde, kan du finde kondomer her på siden der passer til dit brug. Leder du alene efter kondomer uden glidecreme, kan du kigge i kategorien Kondomer uden glidecreme.

De kondomer vi har i denne kategori, er alle normal størrelse. Hvis du ønsker en større størrelse, kan vi desværre ikke levere kondomer uden reservoir.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo