Kondomer uden glidecreme

Kondomer uden glidemiddel/glidecreme. Nogen gange kan det være sjovere med sin egen glidecreme, især hvis du ikke kan tåle almindelig glidecreme, eller hvis du bare ønsker kondomer uden glidecreme. Der er ikke det store udvalg af kondomer uden creme, men herunder finder du da et lille udvalg. Køb glidecreme separat i menuen til venstre.

Hvorfor vælge kondomer uden glidecreme?

Der kan være mange grunde til at vælge kondomer, der ikke har fået påført glidecreme allerede under produktionen af kondomerne.

Hvis du f.eks. ønsker at påføre din egen specielle glidecreme, der f.eks. indeholder smag, eller er lavet af silicone istedet for vandbaseret glidecreme, og du ikke ønsker at den påførte glidecreme skal blandes med en glidecreme der allerede sidder på kondomet, så kan du vælge disse kondomer uden glidecreme. Du skal dog huske at påføre en glidecreme inden brug, da et tørt kondom vil kræve meget eksisterende fugtighed for at kunne bruges til almindelig sex i det hele taget.

Kondomerne i denne kategori er også rigtig gode til at bruge til andre formål end sex, da kondomerne uden glidecreme ikke fedter eller er fugtige, kan de bruges som en meget billig engangs-membran til at holde ting tørre med. Du kan også nemt bruge kondomerne som en nød-vandbeholder under f.eks. overlevelsesture. Du kan også bruge dem til at beskytte mindre elektiske apparater mod omgivelserne. Mulighederne for det du kan bruge kondomerne til er mangfoldige, og vi kan kun komme med få eksempler her.

Kondomer uden glidecreme er ikke helt almindelige, og derfor vil du sjældent kunne købe dem i supermarkederne. Der findes heller ikke ret mange forskellige slags, men vi har alligevel forsøgt at holde et rimeligt antal på lager. Har du specielle ønsker til f.eks. størrelse eller konturerne, må du kigge i vores andre kategorier, og du kan du blive nødt til at købe kondomer med glidecreme.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo