Ekstra store kondomer

For ham der synes at de andre kondomer klemmer mere end godt. Her er vores udvalg af kondomer der er store. Det er kondomer af XL størrelse, men det kan variere, læs om størrelsen på de enkelte kondomer, klik ind på kondomet for mere information. Disse kondomer er simpelthen alle de største kondomer vi har, samlet ét sted, så det er stedet at kigge, hvis du mangler mere plads.

Hvorfor bruge XXL kondomer?

XXL kondomer kommmer på tale hvis du synes at de almindelige kondomer du kan købe i supermarkeder og kiosker, simpelthen strammer alt for meget, men ikke hvis det er for at kondomerne sprænger for ofte. Hvis kondomerne sprænger, da bør du kigge efter ekstra stærke kondomer istedet for.

Det kan være en rigtig god idé at måle omkredsen ved roden af din penis i stiv tilstand. Med denne viden, kan du nemlig meget bedre handle de kondomer du har behov for. Når du køber kondomerne skal de helst være lidt mindre end den omkreds du har målt. Vær opmærksom på at du sagtens kan passe kondomer der er mindre end din målte omkreds, da gummi let kan udvide sig. Et almindeligt kondom, kan bruges selvom du har behov for et stort, men et stort kondom vil give dig bedre komfort.

I denne kategori har vi kondomer der har en bredde fra 54 mm-55 mm, hvilket svarer til en omkreds på 10,8 cm. - 11 cm. Det er nogle af de største kondomer man kan få. Det kan dog være en god idé også at kigge i gummihat.dk's kategori for Store kondomer fordi der er ikke så stort udvalg i disse helt store XXL kondomer, som der er i kategorien lige under. Det kan ske at nogle af kondomerne går igen på de 2 sider.

Hvis du vil udvælge mere præcist din størrelse, kan du via vores søgning, finde præcis de størrelser du ønsker, og du kan yderligere søge på alle de egenskaber kondomerne har, men hvis du bare ved at du skal bruge kondomer der er større, uden at vide hvilken størrelse, så har vi samlet kondomerne i denne kategori, samt kategorien med Store kondomer.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo