Durex Heat glidecreme - 50 ml

49,- DKK

På lager

Durex Heat / Warming glidecreme Skruer op for varmen.

Durex Play Heat er et vandbaseret glidemiddel, med en effekt som giver en varmende følelse når den kommer i kontakt med huden.

En varmende følelse der føles behagelig, samtidig med at temperatur-skiftet kan give en koncentreret ophidsende effekt. Smør glidecremen ind på din partner, og lad føle den varmende følelse.

Efter 5-15 minutter kan man puste/blæse let på området, og den varmende følelse vil vækkes til live endnu mere intenst. Vær lidt forsigtig på de følsomme områder, prøv med lidt af gangen, for ikke at blive overstimuleret.

Durex Heat smager sødt, og er ikke irriterende for mund og hals, men har en virkelig intens og behagelig følelse på huden. Dette er et virkelig godt hjælpemiddel, hvis I gerne vil investere i et godt forspil, med massage både almindeligt og intimt.

Hvis I har brugt Durex Heat, vil den varmende følelse følge med under samlejet, og give en meget intim følelse imellem jer.

Du bør ikke bruge Durex Heat sammen med almindelige glidecremer, da dette fortynder din oplevelse.

Play Heat kan anvendes sammen med og uden kondom, samt sexlegetøj. Ved brug med sexlegetøj, vil du få en rigtig troværdig oplevelse, hvor følelse af varmen fra Durex Heat føles som om at din stimulator eller vibrator, giver dig varmen. Play Heat glidecreme kommer i 50 ml stor pumpeflaske som er let at bruge.

Durex heat er produceret som en vandbaseret glidecreme indeholdende vand, Glycerin, hydroxyethyl- cellulose og sodium Methylparaben.

Bemærk at selvom dette produkt indeholder en paraben, er de meget små mængder som bruges, og det fakta at du ikke bruger glidecreme hver eneste dag, gør at du roligt kan bruge denne glidecreme, uden bekymring.Yderligere information