Durex Extra Safe - 10 stk

54,00 DKK

Durex Extra Safe, kondomer der er ekstra sikre.

Disse Durex kondomer er ekstra sikre, og til dig der gerne vil have en større sikkerhed end normalt. Durex Ekstra Safe kondomer er med en gummitykkelse på 0,1 mm ekstra kraftige, og kan derfor nemmere holde til en vild omgang mens I stadig har ro i sindet. Kondomerne er f.eks. også særligt godt egnet til analsex.

Disse kondomer holder til utroligt meget. Udover gummiets tykkelse er kondomet normalt af størrelse med en længde på 185mm og en bredde på 52mm hvilket svarer til en omkreds ved roden på minimum 10,4cm. Der er tilført ekstra glidecreme på disse kondomer fra fabrikken, da det er med til at øge sikkerheden. 

Kondomet leveres i Durex' neutral folieindpakning i blå/sort, med et neutralt udseende der gør at man kun kan se at det er et Durex kondom, men ikke hvilken type.

Kondomerne bliver fra fabrikken behandlet på en særlig måde der maskerer og nedsætter lugten af gummi. Disse kondomer har endvidere Durex' Easy-on form, der gør at kondomet kommer nemmere på, men samtidig bliver siddende under akten. Tiden til Kondompåsætning af et easy-on kondom er en del kortere end med almindelige kondomer, så I kommer hurtigere tilbage til den sjove del. Man skal være opmærksom på at det tykkere gummi også nedsætter følelsen for penis, hvilket kan være generende, men det kan også betyde at man kan holde længere.

Husk at, dette er et kondom der ikke sprænger så nemt, og den lidt nedsatte følelse er dermed kompromiset ved den ekstra sikkerhed.

Hvis kondomet skal bruges til andre sjove formål, såsom at trække den ned over hovedet og bruge den som hat, eller som vandbeholder på en overlevelsestur, så er det klart dette kondom der er tykkere i gummiet man skal gå efter. Disse kondomer vil holde langt bedre til formålet end f.eks. større kondomer med almindelig gummi-tykkelse. Prøv kræfterne af med Durex Safe Play. 

  • På lager
  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo