Durex Taste me - 10 stk

99,- DKK

På lager

Durex Taste me / Come together, er kondomer med smag, der sætter lidt kulør på dit sexliv.

Durex Taste me / Come 2gether (Durex Select Flavours) er de populære kondomer med smag af og farve af frisk frugt. Kondomerne er med smag og er langt sjovere, hvis man f.eks. gerne vil have oralsex, men stadigvæk gerne vil beskytte sig.

Ved at lade Durex Taste me / Come together indgå som en oral seance i forspillet sikrer begge parter at kondomet kommer ordentligt på, og istedet for at lade kondomet være et ophold fra forspil til samleje, bliver kondompåsætningen en del af forspillet hvor han ophidses endnu mere af at kondom og oralsex er sammenhængende.

Pakkerne kommer i en Durex folieindpakning, der har forskellige farver alt efter hvilken smag der er i pakken. Bagpå er skrevet hvad smagen er. En pakke indeholder flere forskellige smagsvarianter, og vi sikrer at det er de mest populære smage der leveres.

Durex Taste me / Come together gør det lidt sjovere at bruge kondom og er stadig lige så sikre som alle andre kondomer på Gummihat.dk.

Durex Taste me / Come together er et kondom der har en normal størrelse, og lige sider. Kondomet kan passes af alle, og har en stor smag til forskel.

Hvis du ikke allerede har prøvet kondomer med smag, er disse Durex kondomer rigtig gode til en fornøjelig aften, og kan stærkt anbefales.



Yderligere information

Diameter: 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Længde: 185 mm
Farve: Multiple colors
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Polybag
Duft: Ja
Tykkelse: 0.065 mm