Durex Close Fit - 9 stk

49,- DKK

På lager

Durex Close Fit - En smule smallere

Disse kondomer fra Durex er til dig der søger en bedre pasform, eller en strammere følelse.

Kondomet der med 49mm i bredden, er lidt mindre end et normalt kondom, og giver et mere fast hold ned til en penis på 9,8cm i omkreds ved roden.

Hvis du oplever at kondomer sprænger kan det nemt skyldes at de normale kondomer ikke giver et fast hold, og kondomet risikere dermed at lave folder i siden, der revner og sprænger. I sådan et tilfælde er det en god idé med et strammere kondom.

Durex Close Fit er et normalt og ligesidet kondom med en normal gummitykkelse og glidecreme påført, men lidt mindre end normale kondomer.

Kondomet leveres i en neural Durex-folie indpakning i sort, hvor der ikke står noget på. Dermed skjules kondomestype, og man ser det bare som et normalt Durex kondom.

Kondomet der klemmer, giver lidt den samme følelse som en penis-ring kan gøre, hvor erektionen kan holdes nemmere. Durex Close fit holder også så godt fast at I kan ligge og kæle bagefter uden bekymringen om at kondomet skulle falde af, og du kan også slippe bekymringerne under samlejet og istedet nyde oplevelse til fulde.

Kondomerne kommer i den kendte Durex-kvalitet som er grunden til at det engelske mærke er så populært både i Danmark og udlandet. Kondomer kan holde til langt større størrelse penis uden at springe, så det er en smagssag om man kan lide den stramme følelse der følger med Durex Close Fit. Vi kan ihvertfald anbefale at prøve det, hvis du ikke allerede har prøvet det.Yderligere information

Diameter: 49 mm (omkreds: 9,80cm)
Længde: 178 mm
Farve: Rose
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Polybag
Duft: Nej
Tykkelse: 0.070 mm