Condomi XXL - 10 stk

44,- DKK

På lager

Condomi XXL er for dig som har brug for noget større.

Condomi XXL er et af de største kondomer på markedet inden for kondomer, og er Condomi's svar på ekstra store kondomer.

Hvis du synes at almindelige kondomer er for snævre og strammer for meget, så er dette kondom svaret på dine bønner.

Kondomet har en længde på 200 mm, hvilket er 2cm mere end normale kondomer, og med en bredde på 54mm i hele kondomets længde får du et kondom med en omkreds på hele 10,8 cm. Gummiets tykkelse er dog en helt normal 0,06 mm, hvilket sikrer en høj sikkerhed kombineret med at følelsen er maksimal.

Du skal huske at køberne skal passe dig, og at de er mere sikkert at de er lidt for små end lidt for store, selvom disse kondomer er en del sjovere at have liggende. Condomi XXL kommer med reservoir og glidecreme, har har helt lige og glatte sider.

Kondomerne er pakket med Condomi-folier hvorpå der står "Condomi" og "XXL" på bagsiden. Du får 10 store kondomer med glidecreme påført fra fabrikken, der leveres løseligt pakket i en pose, så de er klar til brug med det samme.

Kondomerne er produceret af det tyske kvalitets-brand Condomi som igennem mange år har været kendt som et kvalitetsmærke blandt kendere, og Condomi XXL er ingen undtagelse.

Hvis du har behov for et stort kondom, er Condomi XXL et af de bedste på markedet. Condomi kan normalt ikke fås i butikkerne, men kan købes her på Gummihat.dk's webshop til billige penge.Yderligere information

Diameter: 54 mm (omkreds: 10,8cm)
Længde: 200 mm
Farve: Transparent
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Polybag
Duft: Nej
Tykkelse: 0.060 mm