Condomi Mix - 10 stk

49,- DKK

På lager

Condomi Mix - en pakke med 4 forskellige kondomer som påvirker alle sanser! Condomi Mix gør sex endnu sjovere. Du får en pakke med følgende kondomer:

  • 2 Helt almindelige Condomi kondomer, med lige sider og normal størrelse
  • 2 Ekstra tynde kondomer kaldt Condomi Ultra Thin
  • 2 kondomer med riller og anatomisk udformning
  • 4 Condomi kondomer med jordbærsmag, rød farve og ensartede lige sider

med de 4 kondomtyper er der noget der passer til enhver situation.

De 2 almindelige kondomer kan bruges hvornår som helst. De 2 ekstra tynde, er når han gerne vil kunne føle endnu mere, og de 2 kondomer med riller er når hun gerne vil føle endnu mere.

Udover er der de 4 Condomi kondomer med jordbærsmag, der giver jer mulighed for at eksperimentere med at blande forspillet oralt, og dermed have en flydende og fræk overgang fra forspil til samleje, med sikkerheden for at kondomet ikke bliver glemt i farten. Dette er en rigtig god måde at huske kondomet på. Når det er indbygget i jeres forspil, glemmes det ikke.

Hvis du er i tvivl om hvilke kondomer du har brug for er Condomi Mix 10 stk. et rigtig godt valg der, hvor du har mulighed for at prøve de forskellige kondomer og finde ud af hvilke du kan lide at bruge.

Med de 4 forskellige kondomer, kan du afprøve et af gangen. Alle kondomtyperne i denne pakke kan købes enkeltvis. Så når du først har fundet din favorit kan kan du købe netop det kondom der er din favorit.Yderligere information

Diameter: 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Længde: 185 mm
Farve: Multiple colors
Reservoir: Ja
Glidecreme: Ja
Indpakning: Original
Duft: Ja
Tykkelse: 0.065 mm