Condomi Lu:b glidecreme - 200 ml

71,- DKK

Nedsat fra 119,- På lager

Stor tube glidecreme fra Condomi - Vandbaseret

Denne glidecreme er på hele 200 ml, og her får du en hel del mere glidecreme for pengene end du er vant til.

Hvis du allerede nu ved at du kommer til at skal bruge en de¬¥l glidecreme, er det en god idé at købe denne store tube glidecreme Condomi Lub. Ved at købe store tuber, får du nemlig en god mængderabat.Condomi Lub glidecreme kan bruges igennem hele forløbet.

I kan starte med at bruge glidecremen til massage, hvor den indsmurte hud vil blive lækker smidig, samtidig med at den vandbaseret glidecreme suges ind i huden, og derfor ikke bliver ved med at fedte. Derefter kan I bruge den i forspillet, til intim massage eller blot til at du kan dryppe den kolde gel på din partners krop, og se reaktionen når den kolde glidecreme falder mod den varme hud.

Sidst men ikke mindst kan glidecremen bruges til selve samlejet, både med og uden kondom. Condomi Lu:b fungerer også rigtig godt som glidecreme til sexlegetøj.

Glidecremen har stort set ingen lugt, og den smager heller ikke af noget, så den kan bruges på alle måder man lyster. Hvis I skal bruge glidecremen til flere af de nævnte formål, er det en god idé at have meget mere glidecreme klar til brug, end den normale størrelse tube, og her kommer Condomi Lu:b til sin ret, med 4 gange så meget glidecreme som en almindelig tube, kan denne glidecreme virkelig leve op til sit formål.

Glidecreme Gel'en er pH-venlig, farve- og duftløs og fedter ikke, og løber ikke. Kan bruges sammen med eller uden kondom.Yderligere information