Billige kondomer

Det er svært ikke at finde billige kondomer online her på gummihat.dk. Alle vores kondomer er billige og vi har alt på lager. Sammenligner du gummihat.dk med andre webshops vil du opleve at du kan spare mange penge. Vi synes nemlig ikke at sikker sex skal være dyrt. Men nogle mærker af kondomer er dyrere end andre. Vi har købt et særligt parti ind, som er uden noget særligt mærke, og nedenfor har vi samlet de billigste varianter på Gummihat.dk, hvor der er ekstra mange penge at spare.

Når du bestiller varer på Gummihat.dk, sørger vi altid for en hurtig og helt diskret levering i neutrale emballager. Du kan trygt handle hos os og undgå besøget i butikken.

De billigste kondomer på nettet

På Gummihat er vi stolte over at kunne tilbyde dig de billigste kondomer på nettet. Det skulle kun være hvis du vælger at handle for over 300 kr. Så tilbyder vi dig nemlig helt gratis kondomer, som en del af vores service.

At priserne er lave, går ikke udover kvaliteten. Den er fastholdt på samme høje niveau. Du kan derfor føle dig sikker og tryg, når du benytter kondomerne fra vores shop. Vi formår bare at forene lave priser, med et stort udvalg.

Langt de fleste kondomer på markedet bliver produceret i latex og det er en af grundene til de lave priser. Der er få omkostninger ved at producere dem og du har derfor mulighed for at handle til lave priser. Der er altså ingen grund til at undlade sikker sex.

Du finder 3 typer af billige kondomer

Hvor gode er de billige kondomer?

De billige kondomer skal liges som alle andre kondomer der sælges i EU bestå en test. Den såkaldte CE-mærkning, sikrer at kondomerne lever op til den test, og at de kan bruges med stor sikkerhed. CE120 er den mest gængse standard der udstedes af TÜV, men der findes også andre CE-mærkninger for kondomer, fra andre sikkerheds-firmaer der også sikrer den høje standard. Når kondomerne lever op til CE-mærkningen, vil de kunne klare en vis minimumsbelastning. Alle de billige kondomer vi sælger her på siden, lever op til CE-mærkningen. Dermed kan kondomerne holde til EU's krav til kondomer, og dermed er de alle sikre. Du vil kunne finde kondomer der lever op til endnu højere krav, som producenten selv sætter, men bortset fra de kondomtyper, er de billige kondomer vi sælger på Gummihat.dk, lige så sikre som langt dyrere mærkevarer.

  • VISA logo
  • Mastercard logo
  • Maestro logo