Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser

Sexlegetøj

Nye sexsensationer når Durex lancerer egne PLAY-vibratorer
Verdens største kondomproducent åbner webbutik med sexhjælpemidler

Durex der er verdens største kondomproducent, arbejder konstant med at udvikle produkter, der kan forbedre vores sexliv. Nu har man så at sige taget skridtet fuldt ud og er gået ind på markedet for sexlegetøj. Via flere webshops lanceres nu tre forskellige PLAY-vibratorer i en serie kaldet, netop PLAY.
Webbutikkerne vil, blandt mange andre tilbud, også indeholde mulighed for at købe Durex kondomer
De tre vibratorer i den nye PLAY-vibrator serie har fået navnene Dream, Inspiration og Fantasy. De er alle kendetegnet ved at være designet i et feminint og sensuelt formsprog med klar inspiration fra kvindekroppen. Vibratorerne er ergonomisk udformet og kan således med lethed anvendes såvel alene som sammen med en partner. Durex har i udviklingsarbejdet fået hjælp af Alan Riley, professor i sexologi ved University of Central Lancashire i Preston samt sexeksperten Tracey Cox, kendt fra den engelske tv-serie ”Sex Inspectors”. Og endeligt har designfirmaet Seymour Powell været ansvarlig for det endelige design.

6 vare(r) Vis pr. side
Vis som: Tabel  Liste  Sorter efter Sorter faldende

www.gummihat.dk er det nu muligt, helt diskret, at købe de nye PLAY-vibratorer ved hjælp af kun et enkelt klik eller to. Websitet er qua sit design, meget brugervenligt og informativt ligesom det naturligvis er tilgængeligt 24 timer i døgnet.

Øget global interesse for produkter der giver et rigere sexliv.

Globalt set er der både blandt mænd og kvinder, en voksende interesse for sexhjælpemidler i disse år. Med den nye PLAY-vibrator serie ønsker Durex at give begge køn muligheden for et både skønnere og mere spændende sexliv.

Handlen på gummihat.dk sker hurtigt og diskret. Alle forsendelser sker i en neutral æske og indholdet er ikke på nogen måde mærket eller synligt. Afsender er angivet som PJO Aps

De nye PLAY-vibratorer er produceret i de allerbedste materialer og ligger dermed på linie med Durex øvrige kvalitetsprodukter. Dream, Inspiration og Fantasy er alle produceret i plast eller sillicone for at sikre bedst mulig hygiejne og smidighed. Af samme årsag indeholder produkterne selvfølgelig kun materialer, der er sikre sundhedsmæssigt. Vibratorerne fungerer ved hjælp af genopladelige batterier og kan indstilles til fire forskellige hastigheder, -lav, medium, høj samt et specielt pulserende niveau.
Durex arbejder aktivt for at øge kendskabet til sikker sex, men målsætningen er samtidigt også at hjælpe mennesker til et skønnere og rigere sexliv. På samme måde som produkterne i PLAY-Vibrator
serien er Durex øvrige produktsortiment kendetegnet ved at være forsynet med unikke og innovative detaljer samt funktioner, der på hver sin vis forøger den seksuelle nydelse.