Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
RFSU Naked (Zenith) - 6 stk

RFSU Naked (Zenith) - 6 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

RFSU "So Sensitive" / RSFU Naked, det ultimative kondom


RFSU Naked er et latexfrit kondom fremstillet af polyurethanplast. Dette materiale har er et meget stærkere materiale end naturlig latex, hvilket gør at man kan producere disse kondomer i meget tyndere "gummi" samtidig med at kondomerne er lige så sikre som almindelige kondomer med almindelige gummi-tykkelser. Materialet er det mindre elastisk end naturgummi, hvorfor kondomer leveres i lidt større end almindelige kondomer. Tidligere hed disse kondomer RFSU Zenith, men har nu skiftet navn.


Kondomerne er 190 mm lange, og er bredere end almindelige kondomer, med en 56mm bred åbning og er dermed 11,2cm i omkreds ved roden. Derfor skal du være opmærksom på om du kan passe dette kondom, men dette bør ikke give nogen problemer i de fleste tilfælde. Men lad ikke kondomets almindelige mål snyde dig, det er materialets tynde vægge der gør dette kondom til noget helt specielt. Med kun 0,035mm tykke vægge, er kondomet cirka halvt så tyndt som almindelige Latex-kondomer.


Det er fremstillet med henblik på latexallergikere. RFSU Naked leder kropsvarmen langt hurtigere end almindelige kondomer og giver derfor en mere naturlig følelse. Desuden er kondomet meget tyndere og faktisk meget stærkere. RFSU Zennith har i mange år været Latex-allergikeres foretrukne kondom, da det hjælper Latex-allergikere med at kunne bruge et kondom, og samtidig giver dem det bedste kondom der findes, og nu hvor kondomet er opgraderet til navnet RFSU Naked kan de fortsætte med at bruge Latexfrie kondomer i fremtiden.


Hvert kondom er kommer i en eksklusiv "Butter-Cup".

Availability: Out of stock.

89,95 DKK

Yderligere information

Længde 190 mm
Bredde (omkreds) 56 mm (omkreds: 11,2cm)
Gummi tykkelse 0.035 mm
Størrelse XL
Indpakning Original
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Uden latex
Farve Transparent
Duft Nej