Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
Worlds Best Liberty Silky-Dry

Worlds Best Liberty Silky-Dry

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Worlds Best Liberty Silky Dry - 10 stk.
- Lidt større kondomer uden glidecreme


10 Klassiske kondomer uden glidecreme med reservoir. Disse kondomer er lidt bredere end normale kondomer, med en bredde ved roden på 53mm, hvilket giver en omkreds ved kondometsrod på 10,6 cm. Liberty Silky dry føles tynde og silke-agtige, selvom gummiets tykkelse er helt normalt på 0,070 mm. Kondomet har ikke fået påført glidecreme fra fabrikken, og derfor har du fuld valgfrihed overfor det du ønsker at påføre. Hvis du ønsker glidecreme der er silicone eller med smag, så kan du frit vælge, uden at påføringen generes af det eksisterende creme. Du kan også vælge at bruge helt andre former for cremer, hvis I ønsker, men husk dog at kondomer ikke fungerer godt sammen med olie-baserede cremer. I kan også bruge kondomet uden glidecreme, hvis det ønskes dog skal man ved almindelig sex huske at kvinden ikke må være for tør, for så føles det ikke behageligt for hende.


Disse kondomer er særligt anvendelige til praktiske formål, hvor de bruges som vandbeskyttelse for udstyr, eller som vandbeholder på en overlevelsestur, da kondomerne ikke er fedtede ind i eksisterende glidecreme. Ønskes kondomer der kan trækkes over hovedet og bruges som hat, da anbefaler vi kondomer der er mere tykke i gummiet, da dette er det mest afgørende for om kondomet sprænger ved en så stor udvidelse.


Liberty Kondomerne fra Worlds-best er kondomer der føles friere fordi de er bredere, og derfor passer bedre til de nordiske mænds gennemsnitlige størrelser, der er lidt større end resten af verdens gennemsnitlge størrelse. Derfor passer Liberty kondomer bedre, og følese dermed som større frihed end normale kondomer. Køb Liberty kondomer, hvis du er hæmmet af normale kondomers størrelser, men ikke behøver at bruge XL-kondomer.


Til dig som enten ikke tåler normal glidecreme eller bare foretrækker kondomer uden. Worlds Best Silky Dry er en smule større end andre normale kondomer. Hjælper til en mere behagelig følelse uden det bliver alt for stort.

Availability: Out of stock.

49,95 DKK
  • Køb 2 for 47,48 DKK pr. stk. og spar 5%

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 53 mm (omkreds: 10,6cm)
Gummi tykkelse 0.070 mm
Størrelse Large
Indpakning Original
Glidecreme Nej
Reservoir Ja
Kondom type Uden glidecreme
Farve Transparent
Duft Nej