Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
 • - diskret levering
 • - billigste priser

Worlds-best kondomer

Pioneren af kondomer. Siden 1954 har det danske firma Worlds-Best produceret kondomer af utrolig høj kvalitet og solgt dem verden over. Prøv en pakke Worlds-Best og mærk den høje danske kvalitet. Worlds-Best er for dig der søger optimal sikkerhed og nydelse.

World Best har igennem mange år indhentet speciel viden og erfaring om kondomer, der gør det muligt for dem, at skabe de unikke World Best varianter der tilgodeser alle forbrugere. De anvender ikke produkter eller tilsætningsstoffer, der kan gøre kondomerne mere usikre. De har derfor aldrig haft farver eller smagsstoffer i deres program.

Med et World Best kondom får du et produkt der er meget blødt, smidigt, let at tage på og som diskret opfylder dets formål. Det danske firma fra Viby har mange års erfaring i branchen og du finder ikke højere kvalitet.

Gennemse vores udvalg af Worlds-Best her på siden eller se hele udvalget af kondomer her, hvor alle vores mærker er samlet. Gummihat har noget for enhver smag og tilbyder altid diskret levering.

 1. Worlds Best Liberty Silky-Dry
  Quick View

  Worlds Best Liberty Silky-Dry

  Klassiske kondomer uden glidecreme med reservoir. og lidt større i bredden for en følelse af frihed.

  Vis detaljer
  49,95 DKK
 2. Worlds Best Plain-End Silke
  Quick View

  Worlds Best Plain-End Silke

  Kondomer uden reservoir & glidecreme, tilgodeser de forbrugere, som hverken ønsker reservoir eller creme.

  Vis detaljer
  49,95 DKK
 3. Worlds Best Kontakt Silky-Dry
  Quick View

  Worlds Best Kontakt Silky-Dry

  Klassiske kondomer, lidt større end normale, uden glidecreme og med reservoir. Hvis du vil have kondomer uden glidecreme

  Vis detaljer
  49,95 DKK
3 vare(r) Vis pr. side
Vis som: Tabel  Liste  Sorter efter Sorter faldende