Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
Protex Classic + Aquaglide

Protex Classic + Aquaglide

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • 2 Protex Classic 10 stk og Glidecreme

2 Protex Classic Kondomer + Aquaglide Glidecreme
Kondomer + glidecreme til kun en "hund"


Protex Classic er ideelt til dig der leder efter de helt klassiske kondomer som alle kender dem. Kondomerne kommer med reservoir og glidecreme, og dufter kun meget svagt af latex. Disse kondomer har en normal størrelse med 185mm længde, og 53mm bredde hvilket svarer til 10,4 cm i omkreds ved roden af kondomet. Der er fra fabrikken tilført glidecreme både påindersiden og ydersiden af kondomet. Allkgevel er det en god idé at have mere glidecreme klar, da glidecremen forsvinder under brug.


Glidecremen er den populære 50ml Aquaglide glidecreme, som kan anvendes alle steder, også sammen med kondom. De 50ml passer fint med brug til ca. 20 kondomer, alt efter hvad glidecremen bruges til, og hvor meget der bruges af gangen.


I denne pakke får 2 pakker, hvilket svarer til 20 kondomer og en tube 50 ml glidecreme. Det kan være rigtig godt at have ekstra glidecreme tilrådighed, især hvis I ikke er hurtige til at få afsluttet. I sådan et tilfælde har kvinden en tendens til at blive tør, og dette er ikke behageligt, når det er gummi der masseres med. Hav derfor altid en tube glidecreme ved hånden.


Køb dette gode tilbud, så får du både kondomer og glidecreme til billigt.

Availability: Out of stock.

99,95 DKK

Pris som konfigureret: 99,95 DKK