Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
Protex Classic - 10 stk

Protex Classic - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Protex Classic for en en klassisk oplevelse


Protex Classic er ideelt til dig der leder efter de helt klassiske kondomer som alle kender dem. Kondomerne kommer med reservoir og glidecreme, og dufter kun meget svagt af latex. Kondomet er simpelt og velegnet til det meste.


Kondomet har flade og rette sider, med en længde på 185mm, samt en standardbredde på 52mm hvlket svarer til en omkreds på 10,4cm ved kondomets rod. Husk at kondomer kan udvides helt ekstremt meget, så derfor kræver det blot at du eller din partner har minimum en omkreds på 10,4cm. Er du større, kan du stadig bruge kondomet. Hvis du har brug for andre størrelser kondomer, sælger vi andre kondomer, der tilfredsstiller dine behov. Gummiets tykkelse ligger på 0,065mm, hvilket er en typisk gummitykkelse, der sikrer en god balance imellem sikkerhed og følsomhed. 


Disse klassiske kondomer finder du på hylderne i supermarkederne, og også her i Gummihat.dk's webshop. Kondomerne produceres for det danske firma House of Denmark, der har varemærkerettighederne for Protex-navnet i Danmark, og har solgt mærket til danskerne igennem de sidste mange år.


Vi anbefaler at du køber disse kondomer sammen med nogle af de øvrige Protex kondomtyper, vi har her hos Gummihat.dk. På denne måde får du et spændende udvalg at gøre brug af sammen med din partner, og kan gøre brug af et af vores gode tilbud.


Bonus: Køb 4 pakker og spar 20 kr. Rabatten fratrækkes automatisk

Availability: Out of stock.

39,95 DKK

Pris: 49,95 DKK

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse 0.065 mm
Størrelse Medium
Indpakning Original
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Nej
Farve Transparent
Duft Nej