Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
 • - diskret levering
 • - billigste priser

Durex

Durex kondomer

Velkommen til Durex siden. Rul længere ned på siden for at se alle vores durex kondomer. Durex kondomerne er verdens førende kondom mærke, og sælges i omkring 150 forskellige lande. For alle Durex kondomer er kendetegnet en rigtig rigtig høj kvalitet - Prøv dem selv og find ud af om rygtet taler sandt. Vi har lavet nogle spændende TILBUD´s pakker, så du kan komme godt igang. F.eks 10 stk Durex Performa med bedøvende effekt, så man kan holde længere.

Få dine Durex kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret.


 1. Durex Come 2gether - 10 stk
  Quick View

  Durex Come 2gether - 10 stk

  Durex Come 2gether (Durex Select Flavours) er de populære kondomer med smag af og farve af frisk frugt.

  Vis detaljer
  49,95 DKK
 2. Durex Extra Safe Play BLUE - 10 stk
  Quick View

  Durex Extra Safe Play BLUE - 10 stk

  Durex Extra Safe, kondomer der er ekstra sikre. Disse Durex kondomer er ekstra sikre, og til dig der gerne vil have en større sikkerhed end normalt.

  Vis detaljer
  54,95 DKK
 3. Durex Close Fit - 10 stk
  Quick View

  Durex Close Fit - 10 stk

  Close Fit - En smule smallere. Durex Close Fit er til dig der søger en strammere følelse eller en bedre pasform. Kondomerne er lige en smule mindre

  Vis detaljer
  49,95 DKK
 4. Durex Pleasuremax - 10 stk
  Quick View

  Durex Pleasuremax - 10 stk

  Forlænget elskov med Durex Pleasuremax Vis detaljer
  54,95 DKK
 5. Durex Fetherlite Ultra Thin - 10 stk
  Quick View

  Durex Fetherlite Ultra Thin - 10 stk

  Ultra tynde med perfekt pasform. Must try Vis detaljer
  54,95 DKK
 6. Durex Performax Intense 10 stk
  Quick View

  Durex Performax Intense 10 stk

  Den bedste elskov med Durex Perfomax Intense. Kondomer der giver noget til ham og hende på én gang. Vis detaljer
  74,95 DKK
6 vare(r) Vis pr. side
Vis som: Tabel  Liste  Sorter efter Sorter faldende

Om firmaet bag Durex

Mærket Durex kondomer, er siden 2010 ejet af det engelske Brand Reckitt-Benkiser, hvor SSL International blev opkøbt. SSL International har solgt kondomer siden 1915, igennem det dengang selvstændige firma London Rubber Company. Dermed er firmaerne bagved ved mærket Durex det ældst overlevende selskab der lever af kondomsalg. Reckitt-Benkiser har hovedkontor i Slough, 34 km. vest for London, og de fastholder stolt positionen som verdens bedstsælgende kondommærke nogensinde.

Durex - det største kondommærke i verden

Durex kondomet er det bedst sælgende kondommærke i Europa. I USA er markedsandelen kun 15% mod den dominerende Trojan, der med en markedsandel på 69% sidder godt på tronen i USA. Men i Europa og syd-øst asien er Durex de største, målt på årligt salg. (optalt 2017). Grunden til at Durex er blevet så populært er at de altidhar været gode til at levere en høj kvalitet på deres kondomer, samt at de leverer et bredt udvalg af populære kondomer.

Den høje Durex kondom-kvalitet

Alle Durex kondomer bliver 100% Elektronisk testet, hvilket sikrer at alle Durex kondomer der kommer ud til forbrugerne er testet, og at der dermed ikke sendes et uheldigt kondom afsted. Dette er måden hvor Durex sikrer at de kondomer de sælger alle kommer til at leve op til den høje standard Durex selv har sat, om at være verdens bedste kondomer.

Durex kondomer hos gummihat.dk til en favorabel pris

Hos gummihat.dk søger vi at sælge Durex kondomer til en rigtig favorabel pris i forhold til vores konkurrenter. Vi undersøger markedet for at finde de steder, hvor vi kan få en rigtig god pris, som vi kan levere videre til dig som kunde. Derfor importerer vi kondomerne fra forskellige steder i Europa, hvor man kan opleve at priserne er langt bedre end herhjemme. Kondomerne bliver alle produceret samme sted, og vi garanterer at de Durex kondomer vi sælger er originale kondomer fra Durex. Dermed får du den bedst mulige pris i vores webshop, samtidig med at du får samme gode Durex-kvalitet som andre steder.