Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
AMOR SmagsMix 12 stk

AMOR SmagsMix 12 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Amor kondomer med smag - Smagsmix af flere forskellige


Her har du chancen for at prøve de forskellige smagsvarianter fra AMOR af. Med denne pakke får du 4 forskellige smagsvarianter, blandet, så du kan vælge frit imellem dem, og prøve dem af en ad gangen, for at finde netop dine favoritter.

Alle AMOR kondomerne med smag er lige sidede der er 185 mm lange, og 52 mm brede. Dette er den normale internationale kondomstørrelse, og den kan bruges af stort set alle, da gummiet kan give sig. Kondomerne har reservoir eller tut i toppen, men det der gør AMOR smagsmix helt særligt, er blandingen af smag og farve. En Smagmix blanding består typisk af følgende kondomer:

  • 3 x Kondomer med smag af jordbær, rød gummifarve.
  • 3 x Kondomer med smag af banan, gul gummifarve.
  • 3 x Kondomer med smag af chokolade, sort gummifarve.
  • 3 x Kondomer med smag af Kirsebær/Cherry, mørkerød gummifarve.

Kondomerne er pakke i en kvadratisk folie med samme farve som kondomet har indeni, og med en påskrift af hvilken smag kondomet har. Bortset fra denne påskrift og farve er indpakning helt neutral. Kondomerne leveres løseligt pakket i en pose, klar til brug. Du kan læse mere om de enkelte smagsvarianter af AMOR kondomer med smag, under hvert enkelt af de smags- og farverige produkter.

Disse kondomer kommer alle fra det tyske kvalitetsmærke AMOR, der leverer mange forskellige kondomer af god kvalitet. Her hos Gummihat.dk har vi valgt at sammensætte denne blandede pakke af kondomer til en god pris, så I har mulighed for at prøve de forskellige smagsvarianter, med en enkelt pakke kondomer.

Availability: Out of stock.

45,95 DKK

Yderligere information

Længde 180 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse Nej
Størrelse Medium
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Smag/duft
Farve Multiple colors
Duft Ja