Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser

Amor Kondomer

Amor Gummiwaren GmbH, tyske kondomer (CE godkendte 0197). Firma grundlagt i 1968.
Gummihat.dk kan som de førende indenfor salg af Amor kondomer herhjemme tilbyde Amor kondomer med de mange forskelling frugtsmage.

Få dine AMOR kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret igennem Gummihat.dk

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Om firmaet bag AMOR

Amor Gummiwaren GmbH blev grundlagt i 1968. Siden dér er det vokset, og blev i 2004 overtaget af den nuværende ejer. Firmaet sælger kondomer og medicinsk udstyr og Healthcare til hele verden, men er især kendt i Tyskland og resten af Europa, som et produkt med den højeste kvalitet og troværdighed. Alle kondomer fra AMOR er 100% certificeret med de europæiske retningslinier for medicinale produkter, samt ISO-godkendt.

AMOR - Det tyske kvalitetsmærke

AMOR kondomer er et tysk mærke, og kondomerne bliver produceret i Tyskland. Netop Tyskland er kendt for at producere varer i høj kvalitet, og AMOR kondomer er også i denne høje kvalitet man kan forvente af produkter fra en tysk producent. Amor importerer deres Latex fra Malaysia og andre lande med stor gummi-produktion, men har samtdig dedikeret sig til at holde bestanden af træer som en vedvarende ressource, hvor der investeres i at produktionen er holdbar både for de der producerer, men også for forbrugerne.

I vores webshop fårdu AMOR kondomer til en god pris

Vi har hos Gummihat.dk et udvalg af AMOR kondomer, hvor vi med de mest populære typer af AMOR har et godt og populært udvalg af kondomer. Hvis du gerne vil have nogle kondomer af god kvalitet til billige penge, er AMOR-mærket et rigtig godt valg