Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
Betaling
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Gummihat.dk eller andre har mulighed for at læse disse data.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Gummihat.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.
I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort, Visa, Maestro, Visa Electron, Mastercard & JCB


Fortrydelsesret
Når varen returneres og fortrydelsesretten udnyttes kan dette kun ske, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde som da du modtog den.

Når du udnytter fortrydelsesretten skal du selv betale for fragten, når du returnerer varen.

Hvis du har købt en vare via Gummihat.dk, har du ret til at fortryde købet. Du skal blot returnere varen til os senest 14 dage dage efter du har modtaget den. Du kan returnere varen til os ved sende den ubrugte vare retur til den adresse der står herunder.

Vi forbeholder os ret til at afvise breve samt pakker, der er sendt uden aftale til os, med henblik på brug af fortrydelsesretten. Med andre ord, send lige en mail eller ring til os inden der sendes noget afsted.

Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved en overførsel til din bank. Du vil få refunderet købsbeløbet inkl. administrationsgebyret. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, vil vi kontakte dig, for at få oplyst, hvortil købesummen skal returneres.

Reklamation
Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen.

Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 14 dage anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt skal det sendes til vores lager på vores adresse:

Pjo ApS
Gl. Maarsoevej 9
4300 Holbaek
E-mail adresse: info@gummihat.dk

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende bemærkninger på pakken:
Gerne ordrenummer og eller fakturanummer. Hvis det er muligt vil en fakturakopi være at foretrække.

Alt på gummihat.dk henfalder under loven om ophavsrettighed. Vi tager forbehold for trykfejl, prisændringer, valutakurser og force majure. (Jordskælv, bogerkrig med mere..)

Gummihat.dk's Logo er copyrigth beskyttet internationalt. condom image copyright © Anton Graphics 2006.

Kontaktoplysninger


Virksomhedens juridiske navn:

Pjo ApS
CVR-nummer: 32448038
Etableringsår: 2009
Administrationsadresse:

Gl. Maarsoevej 9
4300 Holbaek


 
Kundeservice telefonnummer.: (+45) 30 49 63 37
Officiel e-mailadresse: info@gummihat.dk
Officiel webadresse: www.gummihat.dk

Vi har også en forretning i sverige, mr.condom