Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
ONE Legend - 12 stk

ONE Legend - 12 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

ONE Legend - Bredere, længere og store kondomer


ONE® Legend kondomer er en del længere og bredere end andre kondomer, og med den unikke form der giver lidt mere plads i toppen og bunden, er kondomet også nemt at tage på. Hvis du har brug for større kondomer, er ONE Legend kondomer det helt rigtige valg


Kondomerne er 200 mm. lange, hvilket er en del længere end et standard kondom, og de har en bredde på 56 mm., hvilket giver en omkreds på 11,2 cm ved roden. Husk at kondomer der er lavet af gummi sagtens kan udvide sig til at spænde over en større størrelse, men man skal ikke købe kondomerne hvis man har brug for en mindre omkreds, da kondomerne ellers kan blive revet itu under brug. Hvert kondom leveres i en folie der er printet med unikke slogans og grafiske layouts, og med "ONE Legend" skrevet bagpå, sammen med informationer om kondomet. Vi leverer kondomerne i pakker af 12, løseligt pakket i en plastikpose, klar til brug. Kondomerne er produceret i ONE's kendte Sensatex Latex-materiale, der gør at du vil mærke en endnu mere naturlig følelse end du er vant til med andre store kondomer, og dette er én af de bedste ting ved ONE Legend kondomer.


Du bør vælge ONE The Legend, hvis du har et behov for et stort kondom, samtidig med at du gerne vil have kondomerne der er pakket i et indbydende og underholdende designer-folie, og hvis du har en ønske om at kunne mærke din partner mere naturligt end andre store kondomer.

Availability: Out of stock.

54,95 DKK
  • Køb 2 for 49,98 DKK pr. stk. og spar 10%

Yderligere information

Længde 200 mm
Bredde (omkreds) 56 mm (omkreds: 11,2cm)
Gummi tykkelse 0.065 mm
Størrelse XL
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Designer, Tynde
Farve Transparent
Duft Nej