Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
Protex Ribbed - 10 stk

Protex Ribbed - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Kondomer med riller som kilder


Protex Ribbed er et kondom med riller og reservoir, og dufter kun meget svagt af latex. Rillerne øger stimulationen for begge parter og gør det dermed sjovere at bruge kondom. Protex kondomer er med garanti et sikkert valg.


Kondomet har rillede sider, der gør det mere behageligt for hende, og giver endnu mere nydelse. Istedet for at mærke en gummiflade blive gnubbet med hende, føles rillerne som en række af afbrudte berøringer, hvilket mange kvinder beskriver som en både behagelig og sanselig oplevelse sammenlignet med almindelige lige kondomer. Kondomet har samme normale størrelse som helt almindelige kondomer, med en længde på 185mm og en bredde på 52mm, hvilket gør at hvis han er 10,4 cm i diameter ved roden eller mere, så kan kondomet passes. Kondomets tykkelse er 0,065mm men på grund af rillerne er kondomet ikke ensartet tyk over det hele.


Disse kondomer finder du normalt ikke på hylderne i supermarkederne, men her i Gummihat.dk's webshop. Kondomerne produceres for det danske firma House of Denmark, der har varemærkerettighederne for Protex-navnet i Danmark, og leverer Protex Classic til Supermarkedets hylder. Mærket Protex er solgt til danskerne igennem de sidste mange år.


Vi anbefaler at du køber disse kondomer sammen med nogle af de andre Protex kondomer, vi har her hos Gummihat.dk. På denne måde får du et spændende udvalg at gøre brug af sammen med din partner, og kan gøre brug af et af vores gode tilbud.


Bonus: Køb 4 pakker og spar 20 kr. - Rabatten fratrækkes automatisk

Availability: Out of stock.

39,95 DKK

Pris: 49,95 DKK

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse 0.065 mm
Størrelse Medium
Indpakning Original
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Riller
Farve Transparent
Duft Nej