Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
RFSU Näkken - 10 stk

RFSU Näkken - 10 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

RFSU Näkken - Det tynde RFSU kondom med knopper


RFSU Näkken er et kondom, der både er ekstra tyndt i gummiet, for en bedre følelse for ham, og så er der påført knopper langs hele siden af kondomet, for en bedre følelse for hende. med kondomer der stimulerer både dig og din partner når jeres klimaks nye højder.

Kondomet er et normalt størrelse kondom med en længde på 185 mm, og kun den kun ganske lidt større bredde på 53 mm, mod normalt 52 mm. Det giver en omkreds på 10,6 cm., ved roden og langs kondomet. Gummiets tykkelse er på 0,060 mm, hvilket er lidt tyndere end andre kondomer. Ved kondomets hoved har RFSU Näkken en indsnævring, der gør det nemmere for ham at holde begejstringen. Det fungerer lidt som en penisring, der holder på blodet ude med spidsen, og dermed erektionen. Kondomerne har fået deres navn Näkken efter denne nakke/hals som kondomet har. Da knopperne er præget ind i gummiet, er det ekstra tynde gummi tilstede over hele kondomet, hvilket er med til at øge den følelse der mærkes igennem kondomet. Kondomerne leveres i en grøn pap-indpakning med navn og beskrivelser udenpå, og selve kondomet er pakket ind i en grøn folie med påskriften "RFSU" og "Näkken" på. Kondomerne selv har ingen farve, men er gennemsigtige, og har kun en svag duft og smag af gummi. Kondomernes knopper er ikke særlig store, alligevel vil disse kondomer være bedst at tage på, efter en eventuel oral stimulation, så hvis I bruger blowjob til forspillet, er det nok bedst at I tager kondomet på efter forspillet er overstået, og I er klar til at rykke til næste fase. RFSU Näkken bliver alle sammen testet elektronisk, inden de gøres klar til videresalg. Dermed garanterer RFSU at kondomerne lever op til den høje standard som RFSU's kondomer er kendetegnet ved. Du kan forvente at RFSU Näkken kondomer holder bedre end andre billige kondomer.

Vi anbefaler disse RFSU Näkken kondomer til dig der gerne vil have nogle kondomer, lidt udover det sædvanlige. Når kondomerne både er tynde, og har knopper, er du sikker på at de nok skal vække begejstring under dynen. Både du og din partner vil ikke være i tvivl om at RFSU Näkken giver jer det bedste sex i har prøvet, og det er endda mens I er helt sikret med kondomer.

Availability: Out of stock.

54,95 DKK

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 53 mm (omkreds: 10,6cm)
Gummi tykkelse 0.060 mm
Størrelse Medium
Indpakning Original
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Knopper, Tynde
Farve Transparent
Duft Nej