Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
RFSU Good Vibration Kit - 6+1 stk.

RFSU Vibration Kit

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

  • RFSU Vibration Kit

RFSU Good Vibration Kit, sikkerhed og vibrator i et kitDenne pakke fra RFSU er alle tiders gave-æske eller kondom-pakke til de eventyrlystne par. Vibratoren sættes omkring penis, for at massere hende, under sex-akten. Med øvelse, er det muligt for hende at opnå orgasme ved hjælp af vibratoren. Dermed kan alle kvinder få de kraftige orgasmer, som kan være utroligt svære at opnå uden brug af massage. I kan begge opnå maksimal nydelse ved at bruge vibratoren og et af de 2x3 forskellige kondomer der følger med i pakken.RFSU Good Vibration Kit indeholder forskellige kondomer og en vibratorring som bidrager til din og din partners maksimale nydelse. En pakke indeholder følgende:
2 x RFSU Thin
2 x RFSU Näkken
2 x RFSU Grande
1 x Vibratorring

Du kan læse mere om hver af de forskellige kondomer, ved at gå ind på kondomerne enkeltvis. De findes alle under kategorien "RFSU" i menuen.


Vibratorringen er designet til at give op til 45 minutters nydelse og er let at tænde og slukke. De 45 minutter kan enten bruges på én gang, eller over flere gange. den lille Vibrator Kan bruges med eller uden kondom og batteri er indbygget i vibratoren. Man kan også bruge vibratoren i hånden, til manuel betjening.


Køb denne Mixpakke hvis I gerne vil prøve noget nyt og sjovt i sengen

Availability: Out of stock.

109,95 DKK

Yderligere information

Længde 178 mm
Bredde (omkreds) 50 mm (omkreds: 10,0cm)
Gummi tykkelse 0.050 mm
Størrelse Medium
Indpakning Original
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Knopper, Tynde
Farve Transparent
Duft Nej