Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser
ONE 576 Sensations - 12 stk

ONE 576 Sensations - 12 stk

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

ONE 576 Sensations kondomer - Designer kondomer med store knopper


ONE kondomerne er kendt for deres helt unikke design, hvor hvert kondom er indpakket i en helt unik folie. På kondomerne er lavet forskellige slogans, fyldt om med et lækert grafisk deisgn, der gør at disse kondomer overhovedet ikke er pinlige at have på sig, men istedet for er de fascinerende og seje. Det er helt sikkert, at hvis andre opdager at man har kondomer med sådan et smart design, så kigger de en ekstra gang og spørger nysgerrigt, hvor du har fået fat i dem. Sådan er det også med ONE 576 Sensations, der er ONE's svar på kondomer med knopper. Disse kondomer har en helt unik udformning, med 576 store knopper fordelt ud over hvert kondom, istedet for de små prikker som kondomerne normalt har. Disse store knopper er med til at intensivere den fornemmelse hun får, under samleje, hvor hver eneste bevægelse virkelig kan mærkes, og han vil få glæden af at mærke den ekstra begejstring. Hvis du vil imponere og glædes, er ONE 576 Sensations et rigtig godt valg.

ONE 576 kondomerne er normal størrelse med en længde på 185 mm, og en standard bredde på 52 mm. Kondomerne har normal gummitykkelse på 0,065 mm, men grundet brugen af Sensatex bør kondomerne ifølge ONE holde endnu bedre en andre kondomer med denne tykkelse. Det der gør disse kondomer specielle, er de 576 knopper eller dupper der er langs hele kondomet, som er med til at øge følelsen endnu mere. Kondomerne kommer med glidecreme påført fra fabrikken, men det kan være en rigtig god idé at købe en tube glidecreme ekstra, da kondomet har større friktion, og følelsen kun intensiveres af at der hele tiden er den rigtige mængde glidecreme på kondomet. Kondomerne leveres løseligt pakket, klar til brug.

ONE 576 Sensations er med 576 ekstra store knopper på hvert enkelt kondom, som sikrer øget følsomhed for begge parter. Kondomerne er produceret i et helt nyt og unikt materiale ved navn Sensatex der giver kondomet ekstra stor styrke. Sensatex er en avanceret opskrift på at lave Latex, der holder endnu bedre end normale Latex kondomer.

Availability: Out of stock.

54,95 DKK

Yderligere information

Længde 185 mm
Bredde (omkreds) 52 mm (omkreds: 10,4cm)
Gummi tykkelse 0.065 mm
Størrelse Medium
Indpakning Polybag
Glidecreme Ja
Reservoir Ja
Kondom type Designer, Knopper
Farve Transparent
Duft Nej