Velkommen til Gummihat.dk

Din indkøbskurv er tom.

Search Site
  • - diskret levering
  • - billigste priser

Kondomer der klemmer

Kondomer med klem, eller kondomer der strammer, trykker de helt rigtige steder, hvilket hjælper til at holde rejsningen. De kaldes også for anatomiske kondomer, eller kondomer med profil. Det kan sommetider være rart med lidt der trykker og klemmer de rigtige steder. På gummihat.dk finder du de helt rigtige kondomer der netop klemmer forskellige steder og samtidig hjælper med at holde kondomet perfekt på plads. Læs om de enkelte kondomer og deres måde at klemme på, under hvert produkt.

Få dine kondomer tilsendt hurtigt, billigt og diskret igennem Gummihat.dk.

1 vare(r) Vis pr. side
Vis som: Tabel  Liste  Sorter efter Sorter faldende

Hvad er kondomer med klem?

Kondomerne med klem er kondomer der enten sidder strammere over hele kondomets længde, eller kondomer der har forskellig bredde i løbet af kondomets længde, på en sådan måde at de hjælper til at holde erektionen igang. Hvis man synes at de normale kondomer fjerner for meget af følelsen for manden, kan det være en idé at prøve kondomer der sidder lidt strammere end normale kondomer, for at sikre at kondomet sidder helt tæt og stramt over det hele. Når kondomet sidder strammere er der meget mere kontakt imellem dig og din partner. Kondomer der sidder meget stramt kan være sværere at tage på end almindelige kondomer, men med lidt øvelse er dette ikke noget problem. Hvis du alene ønsker kondomer der klemmer langs hele siden, bør du se vores kategori med small kondomer

De kondomer der har indsnævringer, giver mulighed for en bedre erektion, da de fungerer lige som penis-ringe, der holder blodet ude i penis. Det kan anbefales at prøve sådan nogle kondomer, hvis du synes at din erektion med eller uden kondomer ikke er stærk nok, og du ønsker en nem og diskret måde at holde en stærk erektion på. Disse kondomer vil også hjælpe dig der normalt ikke har problemer med erektionen, ved at give dig en endnu kraftigere erektion, der kan holde længere. Disse kondomer har mange navne, så udtryk som Anatomiske kondomer, eller kondomer med profil bruges også om disse kondomer.